Jäsenyys ja liittyminen

Liittymislomake, katso sivun alareuna

 

Vehmainen on luonnonkaunis, avara ja puhdas kaupunginosa järvineen, metsineen ja puistoineen. Vehmainen on tunnettu aktiivisesta urheilusta ja liikunnasta kiitos Vehmaisten Urheilijoiden ja Pelastakaa Kaukajärvi -yhdistyksen. Kaupunginosakirja perehdyttää Vehmaisten historiaan ja Vehmaisten Mukuloiden runsaat tarinat ja kuvakavalkadit löytyvät Mukuloiden kotisivuilta.

Tampereen Vehmainen Seura ry jatkaa pitkän ja merkittävän, sukupolvien työn tehneen Vehmaisten Omakotiyhdistyksen toimintaa. Omakotiyhdistys perustettiin 1946. Ajat muuttuvat ja alueellamme on muitakin asumismuotoja, joten yhdistyksen nimi ja säännöt muutettiin pitkällisen valmistelun jälkeen.

Nyt yhdistyksen jäsenenä voi olla henkilö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt. Asuitpa naapurikaupunginosassa, muualla Tampereella tai Suomessa olet tervetullut jäseneksi ja toimintaamme mukaan. Jäsenyys on henkilökohtainen ja tämän hetken jäsenmaksu on 12,00 e/vuosi. SÄÄNNÖT

Kaikki tärkeimmät palvelut löytyvät kaupunginosassamme. Uutta rakennetaan ja vanhaa saneerataan. Täällä on hyvä asua ja olla.

Jäsenmaksu 12,00 e/vuosi. Jäsenyys on henkilökohtainen. Täytä ja lähetä alla oleva lomake. Lähetämme laskun mieluiten sähköpostilla. Kiitos ja tervetuloa joukkoon.