Yhdistys esittäytyy

Vehmainen on luonnonkaunis, avara ja puhdas kaupunginosa järvineen, metsineen ja puistoineen. Vehmainen on tunnettu aktiivisesta urheilusta ja liikunnasta kiitos Vehmaisten Urheilijoiden ja Pelastakaa Kaukajärvi -yhdistyksen. Kaupunginosakirja perehdyttää Vehmaisten historiaan ja Vehmaisten Mukuloiden runsaat tarinat ja kuvakavalkadit löytyvät Mukuloiden kotisivuilta.

Tampereen Vehmainen Seura ry jatkaa pitkän ja merkittävän, sukupolvien työn tehneen Vehmaisten Omakotiyhdistyksen toimintaa. Omakotiyhdistys perustettiin 1946. Ajat muuttuvat ja alueellamme on muitakin asumismuotoja, joten yhdistyksen nimi ja säännöt muutettiin pitkällisen valmistelun jälkeen.

Nyt yhdistyksen jäsenenä voi olla henkilö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt. Asuitpa naapurikaupunginosassa, muualla Tampereella tai Suomessa olet tervetullut jäseneksi ja toimintaamme mukaan. Jäsenyys on henkilökohtainen ja tämän hetken jäsenmaksu on 15,00 e/vuosi. Säännöt linkissä alla.

Kaikki tärkeimmät palvelut löytyvät kaupunginosassamme. Uutta rakennetaan ja vanhaa saneerataan. Täällä on hyvä asua ja olla.

Tampereen Vehmainen Seura ry kehittyy

Yhdistyksemme on jo yli 70-vuotias ja paljon hienoa työtä on takana ja myös edessä. Perinteisen omakotiyhdistyksen vahvalle perustalle on rakennettu Tampereen itäisen kaupunginosan yhdistävä voima.

Yhdistyksen hallitus päätti siirtyä käyttämään Yhdistysavaimen kotisivu- ja jäsenrekisteripalvelua.Tulkaa rohkeasti kotisivuillemme ja ilmoittautukaa jäseneksi ja lähettäkää viestiä, jos haluatte olla yhteistyön aktiivinen toimija.

Seuratkaa uutispalstaa, jonne keskitämme tiedottamisen.

Yhdistyksen tarkoituksena on toimia Vehmaisten asukkaiden hyväksi sekä olla alueen yhteenkuuluvaisuuden rakennusaineena.

Edistämme asukkaiden viihtyvyyttä, alueen turvallisuutta ja yhteisöjen sekä yritysten välistä yhteistyötä.Yhteistyötahojamme:

Vapaaehtoinen pelastuspalvelu (Vapepa) http://www.vapepatampere.fi/