Talvitapahtuma 17.2.2019

Vehmaisten väki sai kiitosta

Talvitapahtuma oli menestys. Pilkkiongella oli ehdokkaita ja lapsia. Kaukajärven ahdin väki oli mennyt muualle lounaalle, joten kalastusharjoitus jäi ilman saalista. Osallistujat kertoivat, että hauskaa oli. Osakaskunnan hoitokunnasta Jussi Hietala ja Pertti Selin järjestivät mallikkaat pilkkiolosuhteet ja -systeemit Toivasen Markun avustuksella. Pertti Selin ja Pentti Erkkilä laativat myös mainion ja niin suositun napakelkan Kaukaniemen edustalle ja Saunarantaan mäenlaskupaikan.

 

K-marketin aulassa kävi kuhina. Niemisen Sirpa toimi kasöörina ja kahvinlaskijana, Lehtimäen Eija ja ystävänsä Emmi Pirkkalasta ja Lattusen Marja paistoivat herkullisia, gluteenittomia ja laktoosittomia vohveleita, Sirpa-pj. ja Leinosen Mira väänsivät taikinaa keittiössä takahuoneessa. Tuoreiden, rapeiden vohveleiden menestys oli taattu - vaikka meillä oli 4 vohvelirautapaikkaa, jonoa pääsi muodostumaan. Mutta hyvää kannatti odottaa.

Kuorttin Jussi toimi tapahtuman hyvänä paimenena ja kailottajana. Jussi esitteli ja juonsi mallikkaasti pitsing-tapahtuman, jossa 23 kansanedustaja-ehdokasta kertoi tavoitteistaan parin minuutin puheenvuoroissa. Ehkä olisi ollut hyvä, että kaikki ehdokkaat seurueineen olisivat kuunnelleet toistensa viestit paikan päällä. Hyvää ja rempseää kilpakumppaneitkin kunnioittavaa tekstiä tuli.

Turkka Tiainen hoiti äänentoiston ja muita tarpeellisia järjestelyjä. Pitseria Picasson palvelut, pöydät ja WC:t olivat myös tapahtuman käytettävissä.

K-marketin kauppias Tomas Laakso tarjosi hernekeittoa reilu 500 annosta ja se loppui kesken. Mutta mitä vielä, hän lahjoitti myös vohveleiden ja kahvituksen tarveaineet! Suurkiitos!

Mielipidetiedustelu
 

Mielipidetiedusteluun vastasi 17 lasta ja nuorta. Kiitos reippaista vastauksista, palkkiona oli lämmin vohveli.

Kotona paremmin? Koti oli ok, mutta oman huoneen siivous ja sisustus ja tiskit, vähän isompi sauna, leivontaa useammin, enemmän legoja - kotona olivat tärkeitä. Niin ja enemmän aikaa perheen kanssa.

Kotikylässä todettiin myös olevan kaikki ok, mutta myös kaivattiin golfkenttää, hyväntekeväisyystilaisuutta, luonnonsuojelua, roskia roskiksiin ja enemmän leikkikenttiä, Hipan temppusali kuntoon, vähemmän saasteita, lasten ja nuorten hyvinvointia - ja kukkien kastelua.

Mitä kuntoon maailmalla? Uimahallit, vesipuistot,  kaikille parempi olo, kierrätys, hyväntekeväisyys, ruokaa kaikille, muovin vähentäminen, ei ruokaa roskiin, tupakka ja nuuska pois, lennot halvemmaksi, ilmaston parantaminen ja muutoksen hidastaminen, vähemmän köyhyyttä - rauhaa.

Virtasen Raija järjesti äänestykset mallikkaasti.

 

******

Tämä lämminhenkinen, "poikkipuolueellinen" tapahtuma oli menestys ja hyvää harjoitusta ehdokkaiden kevään vaaliponnistuksiin. Tapahtuman markkinointi hoidettiin pääosin uutiskirjeillä, kotisivuilla ja Vehmaisten Sanomissa, jonka 1. numeroa jaettiin 10.500 ja käsijakona jaettiin 500. Kiitos ja rutistus kaikille ilmoittajille. Tamperelaisen juttu avitti erinomaisesti - tieto levisi tulevasta tapahtumasta - epävarma sää - tuleekohan sittenkin kastajaiset?

Lämmin kiitos kaikille tapahtumassa mukana olleille järjestäjille, osallistujille ja rempseälle yleisövirralle, johon tapahtuman onnistuminen huipentui.

 

 

                                                                                              Sirpa Kuusela, pj.

 

 

******************************************(Alla tiedotusta tapahtuman edellä).

Ketä onkaan tulossa, tässä tämän hetken tiedot (7.2. ilmoittautumisjärjestyksessä).

Lämpimästi tervetuloa - kylien väki, tulkaahan kannustamaan hauskaa kisaa ja jutuille, ennen ja jälkeen kisan K-marketille!

 

 

15.2.-> ilmoittautuneet

Juho Ojares      KOK

Harri Jaskari     KOK

Jari Kinnunen   KOK

 

  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
Yrjö SchafeitelLiike nyt
Leena KostiainenKok
Anne-Mari JussilaKok
Jaakko MustakallioVihr
Jocha TräskbackKok
Katja KotalampiVas
Seppo Sergei KapanenSin
Olli-Poika ParviainenVihr
Hanna LaineSDP
Ilkka PorttikiviVas
Jukka GustafssonSDP
Satu KosolaVas
Lassi KalevaPS
Veijo NiemiPS
Erika VeltheimPS
Henri HäkkiläPS
Jouni OvaskaKesk
Suvi MäkeläinenKesk
Aapo NiemiVas
Kaisa Läärä

SDP