Leinola-Vehmainen - suunnitellaan yhdessä hiilineutraaleja tekoja

20.2.2023

Muista ilmoittautua: 

 Ilmoittautuminen 14.3. mennessä: https://elomake.tampere.fi/lomakkeet/27531/lomake.html⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Hei Leinolan ja Vehmaisten asukkaat ja toimijat.

Muistuttelen ensi viikon keskiviikkona 15.3. järjestettävästä Leinolan ja Vehmaisten asukkaille, yhdistyksille, yrityksille ja muille toimijoille tarkoitetusta pizzaillasta, jolloin suunnitellaan sujuvaa ja kestävää arkea asukkaat edellä juuri teidän alueillanne. Muistakaahan ilmoittautua mukaan niin osataan varata oikea määrä pizzaa 😊 Tämä ilta on kaikille asukkaille, joten matalalla kynnyksellä mukaan!

 Ilmoittautuminen 14.3. mennessä: https://elomake.tampere.fi/lomakkeet/27531/lomake.html

 Moni onkin jo ilmoittautunut, mahtavaa!
Tässä lisätiedot Sujuva ja kestävä arki -illasta:

 Hei kaikki Leinolan ja Vehmaisten asukkaat, yhdistykset ja yritykset!

Tervetuloa suunnittelemaan hiilineutraaleja tekoja asukkaat edellä 15.3. Vehmaisten koululle. Asukasillassa kerätään ideoita ja pohditaan mahdollisuuksia edistää sujuvaa ja kestävää arkea juuri Leinolassa ja Vehmaisissa. Sinua tarvitaan!

 Et tarvitse ennakkotietoa Tampereen kaupungin ilmastotyöstä, arjen kestävyysteoista tai valmiita ideoita kehittämiseen. Asukasilloissa tärkeintä on saada asukkaiden ääni kuuluviin ja päästä alkuun kehittämistyössä.

 Sujuva ja kestävä arki Leinolassa ja Vehmaisissa -asukasilta pidetään ke 15.3.2023 kello 17.30–19.30,

Vehmaisten koululla, ruokasalissa (Sarvannankatu 7, 33730 Tampere). Sisään pääovista!

 Koska tilaisuudessa tarjotaan pizzaa, tee ilmoittautuminen viimeistään 14.3. täältä: https://elomake.tampere.fi/lomakkeet/27531/lomake.html

Näin osaamme varata kaikille sopivaa purtavaa.

 Kuka järjestää? Tampereen kaupungin kehitysohjelma Hiilineutraaleja tekoja (20222025), jonka yhtenä kohdealueena Vuores toimii. Yhdessä kanssamme iltaa järjestää Tampereen Vehmainen Seura ry.

 

Toivomme, että välitätte viestiä eteenpäin omille verkostoillenne. Liitteenä on kutsu ja mainoskuva. Näitä ja tätä viestiä saa levittää! 
Tapahtuma Facebookissa: https://fb.me/e/8tDVswVql 
Lisätietoja myös tampere.fi/hiilineutraalejatekoja