Fantishopissa tapahtuu

6.3.2024

Mutta hieno uutinen! Tiina, jää eläkkeelle ja uutena kauppiaana jatkaa Kirsi Ketelimäki.  Nina Mutta jatkaa erinomaista palvelua.

Lämpöiset onnittelut kaikille ja hyvää tulevaan!

Lauantaina 9.3.2024 10-13 Fantishopista jaetaan ilmapalloja.


Kirsi kertoo

Oma työhistoriani pitää sisällään monipuolisia kaupanalan osto- ja myyntitehtäviä jo yli 30 vuoden ajalta. Viimeiset 15 vuotta ovat vierähtäneet tukkumyynnin parissa päätuotealueena opettavaiset lelut- ja pelit, alueena koko Suomi. Fantishopin tarjonnassa tullaankin kevään aikana panostamaan lasten tuotteisiin entistä enemmän. Ensimmäinen iso juttu on väreittäin ostettavien ilmapallojen lisäys valikoimaan. Maaliskuun alussa valikoima laajenee myös heliumtäytteisillä foliopalloilla. Ennen lasten synttärijuhlia kannattaakin suunnata Tampereen keskustan sijaan ostamaan numeropallot Vehmaisista.

Fantishopilla on pitkä historia ja tärkeä asema paikallisena palvelujen tarjoajana Vehmaisissa. Maailmantilanne lykkäsi alueen uudelleen rakentamista vuosia eteenpäin, joten liikerakennuksen toiminta jatkuu. Myös Postin ja Veikkauksen palvelut jatkavat Fantishopissa entiseen malliin.

Olemme tunteneet Tiinan ja Ninan kanssa jo pitkään ja viime keväästä alkaen olemme sulatelleet omistajanvaihdosasiaa puolin ja toisin. Kaupat on nyt tehty ja vetovastuu on siirtynyt minulle maaliskuun alussa. Nina jatkaa työntekoa edelleen Fantishopissa ja kyllä Tiinaakin nähdään tiskin takana aina silloin tällöin. Uutena yrittäjänä arvostan todella paljon saamaani taustatukea. On hienoa päästä jatkamaan yli 40 vuoden perinteitä ja tuoda iloa alueen asukkaille niin arkeen kuin juhlaan!

Meitä yhdistää Tiinan kanssa se, että asumme molemmat Kangasalla. Mikä hauskinta syntymäpäiväkin on sama. Maaliskuu on juhlakuukausi, jota juhlistetaan myös kaupalla. Kannattaa seurata ilmoittelua ja tulla ostoksille!

Lämpöisesti tervetuloa!                                                                                                                       Kirsi Ketelimäki