Uutiskirje 10.12.2021 linjan 17 tilanteesta ja muusta

10.12.2021

Hei,
LINJA 17
Eilisessä Tampereen kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunnan kokouksessa ei käsitelty laisinkaan linjan 17 lopettamista. Anne-Mari Jussila selvitti, että palautetta oli tullut niin paljon asiasta, että koko linjan lopetus on otettava uuteen harkintaan. Mutta meidän tulee olla tarkkana tammikuussa, kun suunnitellaan talvikautta 2022-2023. Kiitos kaikille aktiiveille, saimme tukea myös leinolalaisilta ja takahuhtilaisilta, joiden joukkoliikennepulmiin aihe myös liittyy.

KAUKAJÄRVEN KÄVELYREITTIEN AURAUS
Osakaskunta kertoo, että: Aurausasia etenee, seuratkaa kotisivuja www.vehmainen.fi, milloin kävely- ja latureittejä avataan. Luistelukin onnistuu ehkä alkuvaiheessa, mutta jos jäälle ilmaantuu lumi- ja jääsohjoa kuten viime talvina on ollut, luistelureitit on vaikeampi hoitaa. Tampereen kaupunki tilaa aurauksen. Muistakaa, että siellä kuljetaan omalla vastuulla. Hiekoitusta tai muuta ei ole. Kannattaa valita asianmukaiset jalkineet ja olla varovaisia.

VIEHE- JA ONGINTAPAIKAT, TALVI
Osakaskunta kertoo, että Kaukajärven rannoille raivataan viehe- ja ongintapaikkoja hoitokunnan vpj Jussi Hietalan johdolla. Kartoitus tehtiin syyskuussa yhdessä Tampereen kaupungin edustajien kanssa. Asiasta tehdään kartta kotisivuille. Muistutamme, että talviverkotus on kielletty ja että vain yhdellä pilkillä voi kalastaa valtion luvalla. Muussa tapauksessa on ostettava osakaskunnan viehelupa. Osakaskunnan lupamyynti siirtyy Kalapassiin.

VALOKUITUNEN
Valokuitusen tarjous päättyy su 12.12.2021. www.valokuitunen.fi
Näppäile osoitteesi ja katso tarjous. 

Onnellista joulua ja terveyttä kaikille

Sirpa Kuusela
Tampereen Vehmainen Seura ry, pj.
Vehmaisten osakaskunta, hoitokunta, pj.
Puh. 040 739 0957
Soittakaa reippaasti viestejä ja ehdotuksia toiminnan kehittämiseksi.