Liikunta lähti käyntiin

3.10.2017

Seuran järjestämä liikuntasessio Vehmaisten uudella kyläkoululla lähti onnistuneesti. Hikisessä zumbassa oli 24 osallistujaa ja pehmolentiksessä 14 pelajaa ja kaksi katselijaa.

Zumbaa - jumppaa - venyttelyä
Kuulkaahan, mummille tuli hiki ja maitohapot kutkuttivat kivasti maanantaina.

Palautteet on käsitelty ja Maria keventää zumbaa, näyttää askelluksia ja pidempi venytyskin saadaan nyt, kun ei ole alkuhässäkkää. 15.10. ja 12.11. on lavista (siis niitä kotoisia lavatansseja), sitten vielä zumbaa ja marraskuusta alkaen mm. kuntopiiriä.

Pehmolentis
Palautteen mukaan musiikki kuului liian lujaa pelaajien puolelle. Ok, laitetaan pienemmälle. Se yläverkko on kieltämättä hatara. "Katsomossa" tulkittiin, että peli oli niin korkeatasoista, ettei sinne arvaisi osallistua. No se porukka on hitsautunut. Pirkko lähetti juuri kannustusterveiset, että "kaikki halukkaat opettelemaan. Pallon käsittely ei ole vaikeaa ja kaikkien pitää päästä pelaamaan. Katselemalla ei saa palloon tuntumaa."

Siis hyvät ihmiset, missäs te muut olette? Liittykää jäseneksi ja tulkaa pelamaan pehmolentistä ja tanssisalin puolellekin sopii vielä muutama hikoilija? Jaettiin täällä Vehmaisissa ihan kotio asti tietoa. Koulun uusi sali on hieno ja meitä palvelee ovimikko-valvoja Kaupungin liikuntatoimen puolesta.

Tapaamisiin taas sunnuntai 8.10.2017, klo 16.30-18.00

Lämmin kiitos kaikille mukana olleille - tunnelma oli lämmin ja hikinen!

Sirpa Kuusela
Tampereen Vehmainen Seura ry
040 739 0957

PS. Laita 3.12.2017 klo 16-18 kalenteriin.
Silloin vietämme Kyläkoululla vehmaislaisten omaa itsenäisyyspäivä- ja Suomi100 -juhlaa.